Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου ALMA

Παραθέτω αυτούσιο το Δελτίο Τύπο του Συλλόγου ALMA, ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου - Μέλους της Ομοσπονδίας Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος. Δημιουργήθηκε το 1996 από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω εκπαιδευτικών αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Δελτίο Τύπου

"Ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA», για παιδιά και νέους με αναπηρία αλλά και για όσους έχουν καρδιά και φαντασία σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 18 έως και Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 10:00 έως τις 22:00 στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου. Θα παρελάσουν διάσημοι φίλοι μας ηθοποιοί, αθλητές και πολλοί, πολλοί άλλοι!!

Με την αγάπη και το χαμόγελό μας θα λάμψει πιο πολύ το άστρο των Χριστουγέννων και θα φωτίσει κάθε γωνιά της γης. Το δικό μας καράβι αγάπης φέτος θα δέσει έξω από τα Fridays στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Ελάτε να χαρούμε μαζί τις αγίες ημέρες, να χορέψουμε με τον κλόουν, να ζωγραφίσουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και να γράψουμε μια ευχή γιατί “μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά” !

…και επειδή μυρίσανε Χριστούγεννα την Κυριακή 19/12 στις 12:00 κοντά μας θα βρίσκεται η Μυρσίνη Λαμπράκη για να φτιάξουμε μαζί γλυκά και υπέροχες λιχουδιές!

Ελάτε να σαλπάρουμε μαζί σε μια θάλασσα αγάπης!

Σας περιμένουμε!!!"


Τα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου είναι:

Μίλωνος 2, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας, Παλαιό Φάληρο Τηλ/fax 210-9828150,210-8664100,

e-mail: info@almatop.gr ,Website: www.almatop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: